Dolle pret


Maanden na mijn laatste bericht hier, is er veel gebeurd.
Enkel goede dingen, gelukkig.
Er is niemand meer doodgegaan die nog niet mocht doodgaan.

Ja, de eerste spuit met mannelijke hormonen zit erin!
Ja, alle muziek met mijn 'oude' stem is opgenomen!
Yes, de 300 collega's die werden ingelicht over de start van mijn lichamelijk avontuur, hebben tot nu toe niet of positief gereageerd, zoals ik had gevraagd!

En ja, drie weken na de eerste injectie voel en hoor ik al serieuze veranderingen in en rond mijn strottenhoofd, hoewel de buitenwereld het nog niet hoort.
Maar jaaaaa, ik voel en hoor het: mijn stem is aan het veranderen!

En ja... Elk stapje is nu al dolle pret.
Dat had ik niet durven hopen, maar tot nu toe is het zo.

Dus beste angsthazen, die me blijven bijstaan en zweten in mijn plaats: Het hoeft momenteel niet echt.

Als de acné uitbreekt, als het zweet over mijn lijf stroomt, als mijn lichaam water ophoudt zodat ik er pafferig begin uit te zien, als ik me snel irriteer, dan laat ik het weten, beloofd!

Maar tot nu toe zijn er enkel mensen met betuttelende opmerkingen te melden. En mensen die laten weten dat het toch heel wat is wat ik doe, amai, dat moet moeilijk zijn, je gaat het nog zwaar krijgen, veel sterkte, het leven is niet simpel.

Inderdaad, het leven is niet simpel, het is afzien en het is onrechtvaardigheid en het is veel te veel afwas. Maar de mannelijke hormonen vallen momenteel nog niet onder het afzien. Integendeel.

Als u dus nu uw opmerkingen en oordelen voor u wil houden, en wat meer wil luisteren dan praten... Dan is er werkelijk niks op aan te merken tot nu toe, aan de 'geslachtsverandering'.

Ik blijf u op de hoogte houden.

Lentegroet
van Robin

hier op een genderneutraal toilet.

Comments

Popular posts from this blog

Transitie / RIP Joppe Bosmans, mijn Eskiboy

Fake?